Köszöntjük Önt a Generál Nyomda honlapján!


Nyomdánk közel 15 éve folyamatosan bővülő tevékenységi körrel szolgálja megrendelőink igényeit. Cégünk biztos szakmai hátterét a szegedi nyomdászat jeles szakemberei adják. Ennek eredményeként társaságunk napjainkban is tartó dinamikus fejlődési pályán áll. A társaság irányítása a jó szakembergárdának és az átgondolt vállalati stratégiának köszönhetően gördülékeny.

Célunk, hogy ügyfeleink megelégedésére a szegedi nyomdászat hagyományait színvonalas ofszet és digitális nyomtatás, grafikai tervezés és nyomdai előkészítés, kötészet és nyomdai szaktanácsadás szolgáltatásainkkal továbbvigyük.

Másfél évtizedes sikeres működésünk bizonyítéka közel 200 hazai és külföldi partnerünk. Csapatunk kreatív ötletekkel, igényes, pontos munkavégzéssel, komoly szaktudással áll ügyfeleink rendelkezésére.
Bízom benne, hogy hamarosan Önöket is partnereink között üdvözölhetjük.

Vegye igénybe nyomdai szolgáltatásainkat, érdeklődését szeretettel várjuk elérhetőségeinken!
 

Hunya Ágnes
ügyvezető igazgató

 

Visszaélés-bejelentési rendszer

 

Tájékoztatás a Generál Nyomda Kft belső visszaélés-bejelentési rendszeréről

A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény – az uniós jog megsértését bejelentő személyek védelméről szóló, 2019. október 23-i (EU) 2019/1937 európai parlamenti és tanácsi irányelv rendelkezéseinek megfelelően – 2023. december 17. napjától a Generál Nyomda Kft bevezeti a munkáltatói visszaélés-bejelentési rendszert.

A bejelentést szóban (személyesen vagy telefonon), illetve írásban teheti meg az arra jogosult személy. A bejelentő személyazonosságát – ha az annak megállapításához szükséges adatokat a bejelentő megadja – a vizsgálat valamennyi szakaszában bizalmasan kezeli.

Szóbeli bejelentés

A Generál Nyomda Kft a személyes bejelentéshez a következő telefonszámon kérhető időpont: +36/30-701-6766. A személyesen megjelenő bejelentőt az működtető az irodahelyiségében előre egyeztetett időpontban fogadja, ahol ismerteti a rosszhiszemű bejelentés következményeit, valamint a bejelentés kivizsgálásával kapcsolatos eljárási szabályokat. A bejelentés során elhangzottakról teljes és pontos jegyzőkönyv készül.

Írásbeli bejelentés

A bejelentő a visszaélés írásbeli bejelentését postai úton vagy elektronikusan teheti meg.

Postai úton a 6728 Szeged, Kollégiumi út 11/H sz. címre küldve, a Generál Nyomda Kft visszaélés bejelentő rendszer működtetőjének címezve, a borítékon „s.k. felbontásra” jelzéssel ellátva lehet benyújtani a bejelentést.

E-mailben a  visszaelesbejelentes@generalnyomdaszeged.hu címre küldheti a bejelentést.

Egyéb tudnivalók

A bejelentési jogosultsággal, a bejelentés visszaigazolásával, kivizsgálásával, valamint a bejelentő védelmével kapcsolatban egyebekben az „Általános tájékoztatás a visszaélések bejelentéséről” című, a letölthető csatolmányok között megtalálható tájékoztatóban foglaltak az irányadóak.

Visszaélés-bejelentési rendszer általános tájékoztató

 


Aktualitások

Termékdíj nyilatkozat

A bővebben gombra kattintva töltse le a nyilatkozatot.